Zoals jullie weten werd door de Rabobank in 2016 voor de laatste keer de Rabofietstocht georganiseerd. In de plaats van deze fietstocht organiseert de Rabobank dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne. En ja, de naam zegt het al campagne! We hebben jullie hulp en steun dus heel hard nodig om zoveel mogelijk stemmen te krijgen, en daarmee de clubkas zo veel mogelijk te vullen.

Hoe kun je onze vereniging steunen. De voorwaarden voor deelname aan de Clubkas Campagne is:
– dat je achttien jaar of ouder bent
– dat je een rekening hebt bij de Rabobank
– dat je voor 1 april 2017 lid bent bij de Rabobank (lid zijn is gratis).

Als je aan deze voorwaarden voldoet, dan ontvang je begin mei 2017 een mail met daarin een online stempas. Gestemd kan er worden van 9 mei 2017 tot 22 mei 2017. Je hebt per stempas 5 stemmen die je mag uitbrengen over verschillende verenigingen, waarvan maximaal 2 per vereniging. De Rabobank heeft voor deze manier van stemmen gekozen, zodat een gezin de mogelijkheid heeft om meerdere verenigingen te steunen. Wij hopen natuurlijk dat jullie alle stemmen uit brengen op onze vereniging.

Ook gaan we campagne voeren, en daarbij hebben we jullie hulp nodig. We willen jullie vragen om aan zoveel mogelijk bekenden (opa’ s, oma’s, broers, zussen, oom’s, tante’s, vrienden en kennissen) te informeren of ze lid zijn van Rabobank Altena en als ze dat nog niet zijn om dat alsnog te worden, en vragen of zij onze vereniging willen steunen. Je kunt dit doen door deze mail door te sturen naar al je bekenden, het bericht dat binnenkort op onze Facebookpagina komt te staan te liken, en te delen of mensen verwijzen naar onze website, waarop een link komt te staan om waarmee te worden doorverwezen naar de site van de Rabobank.

Hoe kun je lid worden van de Rabobank? Ga naar https://www.rabobank.nl/lokale-bank/altena/lidmaatschap/

Let op: de lidmaatschapsaanmeldingen moeten voor 1 april 2017 bij de Rabobank worden gedaan!!!